kaldata.comСедемкратният Мистър Олимпия, изпълнителят на култовата роля на Терминатора и бивш губернатор

...
kaldata.comСедемкратният Мистър Олимпия, изпълнителят на култовата роля на Терминатора и бивш губернатор
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер подари електромобил на 16 годишната екоактивистка Грета Тунберг

kaldata.com

Седемкратният Мистър Олимпия, изпълнителят на паметната роля на Терминатора и някогашен губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер  подари електрически автомобил на 16 годишната екоактивистка Грета Тунберг . Тя стана скандално известна със своето яростно изявление по време на срещата на Организация на обединените нации в Ню Йорк, на която бяха разисквани проблемите с измененията на климата. Тя укори международните водачи за тяхната некадърност да вземат решение за попречване на идната климатична злополука.



Въпреки своя жесток външен тип и любовта си към пурите Арнолд Шварценегер доста съществено се отнася към екологията. То се снима в рекламите за електрически автомобили и преобразува своите персонални Mercedes-Benz G-Class и Hummer H1 в електрически. И когато схванал за желанието на Грета Тунберг да посети Съединени американски щати и Канада, където да прогласи своите хрумвания, Шварценегер решил да й подари оптимално зелен електрически автомобил, който няма да замърсява природата по време на нейното турне.

Arnold @Schwarzenegger

Excited to kick off our @R20_AWS in Vienna. I have to admit I was starstruck when I met @gretathunberg. Tune in tomorrow.

 Преглед на изображението в Twitter

35,2 хил.

16:42 ч. - 27.05.2019 година

Информация за реклами в Twitter и дискретност

5 285 души приказват за това

 

Арнолд и Грета са се срещнали още през месец май, преди нейното нашумяло изявление, а уеб порталът caranddriver споделя, че не можем да заподозрем Шварценегер, че желае още да увеличи известността си за сметка на екологичната тема.

Представител на Шварценегер особено акцентира, че активистката е получила електромобила Tesla Model 3, а не персоналният Hummer H1 на Арни, тъй като той доста обича този автомобил и не желае да се разделя с него даже и за няколко дни.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР